current obsession: accessories


both from forever21. the second one is already available in Indonesia. i almost bought it but my friend told me that it wasn't good. but now i regret it. i'll buy it when i go to Grand Indonesia later. and i don't know about the first one. hopefully it's been in Indonesia. :)


*by the way, i bought this ring a few weeks ago for about USD 7. i just saw it on f21 website, it's only USD 3.80. f*ck, why is it more expensive in Indonesia than in the US?

Share:

5 comments

  1. forever 21 emg the best! bangles yg pertama bagus tuh, vin... cincinnya jg bagus,.. haha, ya emg di indo lebih mahal lah, gurl...

    ReplyDelete
  2. emang the best deh tu f21. hehe. hwe, kan katanya indo negara miskin, masa lebih mahal daripada US yang notabene adalah negara adidaya? haha

    ReplyDelete
  3. i would die for the first pic, pernah liat deh di forever 21, tapi harganya engga mendukung -_-

    ReplyDelete
  4. waahh.. kbetulan. gw jg bru mw ngepost bangles dri f21, salah satunya yg foto kedua ituu. hihi..

    ReplyDelete
  5. *neida: iya sih, di websitenya aja US$ 10 an kalo ga salah.. kalo masuk indo entah deh jadinya berapa.. padahal pengennn. T_T

    *fanny: oh ya? what a coincidence! haha. great minds think alike! :D

    ReplyDelete